Modele de crescatorii pentru porumbei

Dans Compartimentele matca, Tineret si Maturi sunt contruite boxe cu dimensiunile prezentate mai sus. Porumbeii stau dans boxe PE un grilaj din lemn iar mizeria se depoziteaza dans Sertar. De aici, poate fi indepartata cu usurinta odata cu, cartonul izolant. “Cred că am văzut în porumbei ideea de Zbor, aspirația spre Înalt, Frumos. Cel mai mult mĂ impresionează faptul că sunt atașați Atât de mult de Casa Lor încât s-ar întoarce de oriunde ar fi la EA. Porumbeii sunt un hobby, un mod de viață. În général mĂ feresc să vorbesc despre acest subiect fiindcă multi nu înțeleg fenomenul. Pentru Români, un lucru nu este Bun Dacă nu le aduce beneficii materiale sau nu-l Pun în farfurie. Când se întâmplă să povestesc despre porumbei, curiozitatea imediată este: «și îi mănânci?», «faci Bani DIN EI»? Încerc PE Cât posibil să evit asemenea întrebări. Îmi réfuter Profund. ” Salut. Nu Vet boxe. Nici porumbei.

Pentru mine este o pasiune nu un mijloc de existenta!!! PE parcursul anului 2015, Clubul Şcolar sportiv “Voiajorul” Ciocile va fi înregistrat la Federaţia Crescătorilor de Porumbei din România. Astfel, elevii vor fi avea astfel posibilitatea să participe la antrenamente şi concursuri, implicându-se Activ la vaccinarea, administrarea de tratamente şi, în General, îngrijirea păsărilor. Totul pentru a putea savura Bucuria întoarcerii la crescătorie a porumbeilor lansaţi în concurs. Porumbeii de la matca pot IESI in Voliera printr-un SPUTNIC amplasat in partea de Sud a crescatoriei. Pentru a se implications şi mai mult în acest proiect, elevii vor fi stimulaţi să ISI aleagă câte un Favorit DIN CEI 38 de porumbei astfel încât, PE lângă Competiţia Generală, să se poată organisations şi o competiţie internă PE crescătorie. Acasă, la Vălenii de Munte, a construit o crescătorie ca la carte: “Porumbeilor nu le place spațiul îngust, limitat. Principalul Factor de apariție a bolilor este stresul, iar acesta este dat de aglomerația în crescătorie, cursele extenuante, creșterea puilor. Am un compartiment de matcă, de 2 x 4 m, Cu 9 cuști de 30 x 30 cm.

aici cresc Fix 18 porumbei reproducători, adică 9 perechi. Mai am un compartiment de Pui, de 1,5 x 2 m, în care am făcut odihnitori supraetajate, de 15 x 20 cm. Puii nu sunt chiar așa teritoriali ca maturii; pot fi crescuți Într-o cușcă mai Mică. Mai am 2 compartimente, unul pentru Femelele mature, de 2 x 3,5 m, în care am odihnitori supraetajate, la fel ca la pui, și un compartiment pentru masculii Maturi, de 3 x 3, 5 m, Cu boxe de 30 x 30 cm.